Dodatna Zarada- Alatke za reklamiranje vašeg sajta

Bez obzira koliko je neka web stranica dobro dizajnirana i koliko su podaci koje donosi vazni, nece imati nikakvu posecenost ukoliko se ne reklamira (ukoliko ne ostvari promet). Svakako je preporucljivo da reklamirate svoj posao od kuce, internet posao ili druge poslove kao sto su dodatna zarada...

 

Traffic exchanges programi (TEs) su osmisljeni s namerom da omoguce korisnicima stvaranje konstantnog prometa na stranicama koje reklamiraju. Ovaj sistem je veoma lak i jeftin (u vecini slucaja besplatan) za koriscenje i iako ponekad oduzima dosta vremena, donosi zeljene rezultate obzirom da donosi posetioce koji su vec unapred zainteresovani za ono sto reklamirana stranica nudi.

Vazno je reci kako Traffic exchanges programi (TEs) ne donose samo ciljanu publiku (iako je ona u vecini) vec i one koji pogledaju stranicu samo iz znatizelje te se uz njihovo koriscenje preporucuje koriscenje i ostalih nacina reklamiranja kako bi rezultati poslovanja (npr. regrutiranje refferala u PTC programe u kojima ucestvujemo) zaista bili onakvi kakvi se očekuju.

 

Princip na kojemu rade TEs programi je veoma jednostavan:

 

Vi pogledate neciju web stranicu i za uzvrat dobijate to da neko drugi pogleda vasu web stranicu.

Kako bi korisnici zaista cinili ono sto program i predvidja, u svakom programu postoje mere protiv varanja. Uobicajeno je da nakon zadatog vremena od petnaestak sekundi, koje se morate zadrzati na odredjenoj web stranici, izaberete slicicu ili broj koji su vam ponudjeni kako bi presli na sledecu web stranicu i tako redom.

 

Nakon sto besplatno otvorite racun i unesete vase podatke, istog trena mozete poceti surfovati i sakupljati bodove.  Izaberete members area (korisnicko podrucje), unesete username i password (korisnicko ime i lozinku) te krenete u podesavanje vaseg racuna.

Mozete zanemariti vecinu ponudjenih opcija (koje su uglavnom gubitak dragocenog vremena), ali nikako nemojte zaobici 1. Set up your website (your URL, website you want traffic to go to ili sl.) i 2. Activate your account (activate your website). U prvoj opciji upisujete adresu stranice koju zelite reklamirati, a u drugoj potvrdjujete da zelite da se ta ista prikazuje ostalim korisnicima.

Gotovo u svim TEs programima postoje opcije unosenja reklame u tekstualnom obliku (text ad) i u obliku bannera. U prvom slucaju unosite tekst koji zelite da drugi korisnici vide i pridruzujete mu URL (adresu) web stranice na koju ce preusmeriti posetioca nakon sto na njega klikne. U drugom slucaju, umesto teksta, unosite URL bannera i URL vase web stranice.

Nakon sto ste uneli sve potrebno sto ce vam omoguciti da povecate posecenost vase web stranice, mozete poceti surfati (obicno klikom na opciju „Start surfing“ ili "Surf"). Otvorice se novi prozor u cijoj ce se sredini nalaziti necija web stranica. Spomenutu stranicu morate obavezno pogledati petnaestak sekundi (to ce vam vreme biti prikazano negde na ekranu) a ako zelite možete se zadrzati i duze vremena. Pritom je vazno da znate da ako zelite tu stranicu sacuvati u favorite ili sl., najpre je morate otvoriti u posebnom prozoru sto cete dobiti ako jednostavno kliknete na nju.

Vecina TEs stranica pored toga sto Vam dovodi nove posetioce na zeljenu stranicu placa vas trud odvojen za surfanje na njima. Obicno su to nagrade za odredjeni broj pregledanih stranica ili povremeno pojavljivanje bonus stranica koje Vam mogu doneti nagradu i do 10 dolara.

Evo nekih od najpopularnijih stranica ovog tipa, da bi se registrovali jednostavno kliknite na njihov baner:

PLMoHfN.gif
468x60_14.gif

© 2020 by DodatnaZarada.com