Hits.Cash - Dodatna Zarada, Internet posao

dodatna zarada, posao od kuce, internet posao

Hits.Cash je potpuno nova web lokacija koja vas placa za klik na temelju slicnog modela PaidVerta. Zaradit cete BAP (bonus oglasne bodove) za gledanje oglasa. Sto vise BAP-a imate, to je brzi napredak a samim tim i vasa zarada. Ali vredi li Hits.Cash vase utroseno vreme? Hoce li se uskoro pretvoriti u prevaru ili ce neko vreme nastaviti placati njegove clanove. Vreme ce pokazati, ali za sada, pogledajmo sta Hits Cash moze uciniti za vas.

dodatna zarada, dodatni posao, posao od kuce, internet posao, posao za majke, posao za studente

Kako mogu zaraditi novac na Hits.Cashu? Glavni nacin da zaradite novac na Hits.Cash-u je postici najveci moguci broj bonus bodova. Da biste to ucinili, moracete pregledati bonus oglase. Mozete i kupiti oglasne pakete za promociju svoje web stranice. Za svaki paket oglasa od 1 $, zaradite 3000 BAP. I na kraju, regrutacija ce vam pomoci u potrazi za bonus bodovima. Ako dostignete krajnji cilj, mogli biste zaraditi do 1594 dolara dnevno.

 

Sta je s podrskom? Ako vam je potrebna pomoc, postoji koristan centar za podrsku s najcešce postavljenim pitanjima. Forum je takodje otvoren ako imate bilo kakvih pitanja ili problema. Takodje mozete poslati e-mail timu klikom na vezu za podrsku na dnu web stranice.

 

Nasa presuda o Hits.Cashu je takva da je ovo nova web stranica s placenim klikom koja moze postati jedan od najbolje placenih sajtova ovoga tipa. Trenutno placaju svoje clanove, pa je to zasad legalna stranica kojoj mozemo za sada verovati. Preporucujemo isprobavanje novih prilika za zaradjivanje. Ova web stranica izgleda obecavajuce i s malo predanosti, svakako je vredi probati!

dodatna zarada, internet posao, posao od kuce, posao za trudnice

Da bi se registrovali na ovaj sajt kliknite na bilo koju od tri slike na stranici ili kliknite OVDE. i zapocnite svoj internet posao jos danas...

© 2020 by DodatnaZarada.com